Szeged

Az MKKP felavatja Szeged harmadik Tisza-hídját

Az MKKP felavatja Szeged harmadik Tisza-hídját

Kovács György
2024. május 15., szerda
Az MKKP felavatja Szeged harmadik Tisza-hídját

"Szeged közel 40 éve hallgatja, hogy jön a harmadik Tisza híd, ami Újszegedet még jobban összeköti a várossal. 40 éve meséli el nekünk mindenki, hogy végre vége a várakozásnak" - írta szerkesztőségünknek a szegedi MKKP.

Tóth-Benedek Csanád, az MKKP szegedi listavezetője. Fotó: MKKP Szeged

 

Közleményükben emlékeztettek, tavaly elkészült a harmadik híd honlapja is - amiből rögtön viccet faragva arra a következtetésre jutottak,

lehet, hogy idén már egy fellapozható prospektus is készülhet.

A kutyapártosok úgy érzik, ha a "hagyományos partokra" várnak a szegediek, akkor másra nem lenne esélyük, azonban ők, május 21-én, 17 órakor átadják a rakparton a Belvárosi híd és az Árvízi emlékmű közötti szakaszán a harmadik szegedi Tisza-hidat. 

Sőt! Ha minden jól megy, akkor egy negyedik és ötödik is követi a harmadikat. Mert Szeged többet érdemel

- fogalmazott az "MKKP szegedi falkája".

Az új híd honlapja szerint június 18-án nyújtják be a végleges kiviteli terveket, augusztus 18-ra pedig elkészül a közbeszerzési dokumentáció is. A valódi beruházásról további információk ITT érhetőek el.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.