Bulvár

JÁTÉK - Utazzon velünk Ausztriába!

JÁTÉK - Utazzon velünk Ausztriába!

2012. december 28., péntek
JÁTÉK - Utazzon velünk Ausztriába!

Vegyen részt ön is a SZEGEDma.hu és a Car Tour közös játékán és nyerjen hat napos, kétszemélyes utat Ausztriába, a mesés szépségű Faaki-tó szomszédságába!

A CAR TOUR Utazási Iroda 100 %-ban magyar tulajdonú utazásszervező és közvetítő iroda, mely 1991. óta van jelen az utazási piacon. Mára már országos irodahálózattá nőtte ki magát. A szegedi CAR TOUR Iroda 2010. szeptembere óta a CAR TOUR cégcsoport tagjaként, de CAR TOUR – Taveuni Kft. néven végzi munkáját.

Évente 4 katalógussal jelennek meg:

- a sí és snowboard utakat kínáló sí katalógusunkkal - kulturális körutazásokat tartalmazó kiadványokkal, melyben autóbuszos és repülős körútjaikat minden esetben szakképzett idegenvezetők kísérik - Vakációs katalógusunk, mely elsősorban autóval utazóknak szól. A tengerpartot kedvelőknek Horvátországot, Görögországot, Olaszországot, Bulgáriát kínálják a hegyvidéket, túrázást kedvelőknek pedig Ausztriát , Lengyelországot és Szlovákiát. - Belföldi útjaikat a „Hazám, hazám hegyvidéki és vízparti ajánlatainkban” találják meg. Saját útjaik mellett több száz utazási iroda belföldi és külföldi ajánlatait is értékesítik. Partner irodáik egész évben küldik akciós, last minute ajánlataikat.

Vegyen részt a SZEGEDma.hu és a Car Tour közös játékán! Ha helyesen válaszol alábbi kérdésünkre, 2 darab 2 személyre szóló 6 napos (5 éjszakás) ausztriai utazást nyerhet egy, a Faaker see partján épült csodálatos apartmanba!

- Hol található Szegeden a Car Tour utazási iroda?

A.

Kiss Menyhért utca 2.

B.

Zoltán utca 4.

C.

Petőfi Sándor sugárút 23. A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb január 13-a (vasárnap) éjfélig. A szerencsés nyerteseket hétfő délelőtt sorsoljuk ki, jegyeiket az utazási irodában vehetik át, melyről hírportálunk is beszámol!

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.