Bulvár

JÁTÉK - Bécsbe tart az adventi expressz, nyerjen jegyet velünk!

JÁTÉK - Bécsbe tart az adventi expressz, nyerjen jegyet velünk!

2012. november 25., vasárnap
JÁTÉK - Bécsbe tart az adventi expressz, nyerjen jegyet velünk!

Nem csak Budapestről, de Szegedről is indul a bécsi vásárba az Advent Expressz Élményvonat december 8-án. Játsszon velünk, nyerjen páros jegyet az utazásra!

A „Wiener Adventzauber” (bécsi adventi varázslat) alkalmából a Rathausplatz fénylő mesevilággá változik és Bécs legszebb terei hangulatos karácsonyi vásárrá alakulnak át. A standok karácsonyi ajándékokat, fenyődíszeket, édességeket és meleg italokat kínálnak. A Schönbrunn kastély előtti kulturális és karácsonyi vásár a császári kulisszák romantikáját kínálja. Ilyentájt karácsonyi díszbe öltöznek a belváros, a Graben utcái és terei is. A minden kényelemmel felszerelt, hosszú utazásokra specializálódott rendkívül kényelmes, nagy lábterű, dönthető ülésekkel felszerelt kocsikban névre szóló helybiztosítást kapnak az utasok. A vonaton étkezőkocsi gondoskodik a kiszolgálásáról. A hangosításnak köszönhetően, az utazás teljes időtartama alatt a vonat valamennyi kocsijában működik az utas-tájékoztatás. Az élményvonat Orfeum kocsijában, visszaútban Retro Disco szórakoztatja a vendégeket. Részletesen

az alábbi linkre kattintva

olvashat az utazásról!

JÁTÉK!

Portálunk segítségével is részt vehet az utazáson: páros jegyet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak alábbi kérdésünkre:

- Melyik században épült fel a schönbrunni kastély?

A.

15. század

B.

18. század

C.

20. század A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb december 5-e (szerda) délig. A helyes választ adók között egy darab páros jegyet sorsolunk ki az útra - a jegyek névre szólóak, másra át nem ruházhatóak!

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.