Bulvár

JÁTÉK - Egyedülálló watsu terápia Szegeden!

JÁTÉK - Egyedülálló watsu terápia Szegeden!

2012. augusztus 15., szerda
JÁTÉK - Egyedülálló watsu terápia Szegeden!

Masszázzsal, Aquafitnesszel és a hazánkban még kevésbé elterjedt, ám világszerte elismert WATSU® terápiával várja relaxálni vágyó vendégeit a Vízililiom Fitnesz Szegeden. Játsszon, lazuljon el velünk, és nyerjen belépőt a központba!

A

Vízililiom Fitnesz

fő attrakciója a WATSU® wa(-ter Shia)tsu terápia, mely a világon mindenhol ismert és elismert hatékony masszázsforma, azonban Magyarországon még nem terjedt el. Újszerű szemszögből közelíti meg az egyént - egyfajta melegvizes relaxáció, melyet szakképzett terapeuta vezet meghitt, biztonságot nyújtó környezetben. A Watsu® kezeléseket egy speciális, úgynevezett WATSU® medencében tartják. A medence szabadtéri, műemléki épület csendes kertjében található. A medence felett nap és esővédő tető lesz elhelyezve, hogy szinte miden időjárási körülmény között lehessen kezeléseket adni. A medence télen-nyáron működik, vize 35-36 °C fokos hőmérsékletű, energetizált, klórmentes, sós víz. A Watsu® egyfajta teljes testi masszírozás, amit vízen fekve kap a vendég. A watsu-adó kezelő folyamatosan tartja azt, aki kapja a kezelést és közben gyengéden ringatja és nyújtogatja az illető testét.

Játsszon velünk, és nyerjen belépőt a Vízililiom Fitneszbe! Kettő darab Aquafitnesz belépőt, egy belépőt a fitball gerinc tornára, egy belépő fitball erősítő órára illetve egy watsu kezelést is kisorsolunk azok között, akik helyesen válaszolnak alábbi kérdéseinkre:

- Hol végzik a watsu kezelést?

A. vízben B. szárazföldön C. levegőben

- Hol található a Vízililiom Fitnesz Szegeden?

A. Maros u. 26. B. Kossuth Lajos u. 14. C. Aradi tér 3.

- Melyik szolgáltatás NEM szerepel a Vízililiom Fitnesz kínálatában?

A. svéd masszázs B. babaúszás C. hangfürdő A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb augusztus 16-a (csütörtök) éjfélig. Szerencsés játékosainkat e-mailben értesítjük péntek délelőtt.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.