Bulvár

Az algyői hallevet szeretik legjobban olvasóink

Az algyői hallevet szeretik legjobban olvasóink

2010. szeptember 9., csütörtök
Az algyői hallevet szeretik legjobban olvasóink
A hét kérdése rovatunkban a halászléfőző fesztiválhoz kapcsolódóan versenyeztettük meg Szeged legnépszerűbb halászcsárdáit. Több ezren szavaztak portálunkon arról, hogy a tradicionális szegedi halételt melyik étteremben készítik el a legjobban. A babérkoszorút az Algyői Halászcsárda vitte el. Hat szegedi csárdának a főztjéről kérdeztük olvasóinkat. A legkevesebb szavazatot 9%-ot a Roosevelt Téri Halászcsárda kapott, őt a fehértói követi10%-kal, a Jobb Mint Otthon Kisvendéglő és az Öreg Körőssy Halászcsárda holtversenyben 13%-kal végzett, ezüstérmes lett a Kiskörőssy Halászcsárda 25%-kal, míg a dobogó legfelső fokán az Algyői Halászcsárda végzett, olvasóink 30%-ának voksa alapján gratulálunk! „Nincs semmi különleges titka a halászlevünknek” – mesélte portálunknak Barta László, az Algyői Halászcsárda tulajdonosa. „Egyszerűen csak annyi, hogy kiemelten ügyelünk arra, hogy mindig friss halból főzzünk, és az alapanyagok kiválasztásánál is a minőség az első szempont: csak makói hagyma és első osztályú szegedi paprika kerül a hallébe. Ez egy egyszerű étel, aminek az intenzív, friss halízét hagymával és a pirospaprikával hangsúlyozzuk.”
Vágólapra másolva!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.