Sport

Kiss Csaba: rossz játékkal győztünk

Kiss Csaba: rossz játékkal győztünk

Fontos pontokat szereztek Egerben a szegediek

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
6 órája
Kiss Csaba: rossz játékkal győztünk

Mint ismert a Szegedi VE egy 8-5-ös sikert aratott Egerben. Ezzel a szegediek öt meccset követően három győzelmet arattak, egyszer szenvedtek vereséget a rendes játékidőben és egyszer ötméteresek után. A tabella negyedik helyén áll az SZVE.

 

Az első negyedet 2-1-re nyerte a Szeged. A második játékrészben 1-1 találat született így 2-3 volt a meccs felénél a szegedieknek.

A harmadik negyed első percében egyenlítettek az egriek, majd ezt két szegedi találat követte, 5-3-nál először volt kettő a felek között. Öt másodperccel a játékrész vége előtt még egy büntetőgóllal zárkózott az Eger (4-5).

A záró negyedben két perccel a vége előtt tudta ismét magához ragadni a vezetést Kiss Csaba együttese. Az utolsó percbe lépve Bóbis Botond állította vissza a kétgólos szegedi előnyt. Leinweber Olivér két másodperccel a vége előtt még betalált, kialakítva ezzel a háromgólos különbséget, ami egyben a végeredményt is jelentette.

Egy olyan meccset játszottunk, mint amire számítottam. Várható volt, hogy az Eger megpróbál valami olyat tenni, mint ami mi csináltunk Szegeden a Vasas ellen. 

- mondta Kiss Csaba a meccs utáni sajtótájékoztatón. A szegedi vezetőedző hozzátette:

Kiderült az, amire számítottam, hogy egy katlan lesz az egri uszoda...Mi rossz játékkal győztünk, aminek nagyon örülök. Valahogy elől most nem működtünk, de hátul megvolt a stabilitás, jól védekeztünk. Dühös is voltam meccs közben, mert nekünk gördülékenyebben szokott menni a támadás.

Kiemelte, hogy

a meccs közben a fiúk is rájöttek, hogy nem lesz ez egy sétagalopp. Ahogy telt az idő egyre jobban kellett csipkedniük magukat, a végére szerencsére át tudtunk menni az egri csapaton

 

Nyitókép: Zue.hu Szegedi VE

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.