Sport

Hiába a veretlenség, a Szeged támadója szerint egy pontokkal nem mennek semmire

Hiába a veretlenség, a Szeged támadója szerint egy pontokkal nem mennek semmire

A szegediek 8 forduló után 11 ponttal a 10. helyen tartózkodnak

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2 órája
Hiába a veretlenség, a Szeged támadója szerint egy pontokkal nem mennek semmire

Mint ismert, vasárnap a Szent Gellért Fórumban egy 1-1-es döntetlent játszott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Gyirmót Fc Győr ellen. A mérkőzés után Novák Csanád értékelt lapunknak.

 

A félidei 0-0-ás állás után a második játékrész elején egy gyors gólváltást láthatott a szegedi publikum.

Hidegzuhannyal indult a második félidő, a 47. percben Márkvárt Dávid adta rosszul haza a labdát, Molnár-Farkas csínybe kapta a játékszert, összerúgott az ellenfelével, az üresen maradt kapuba pedig Adamcsek passzolt, ezzel volt 0-1.

Majd jött a villámgyors egyenlítés: szűk egy percen belül egy jobb oldali támadás után Palincsár Martin vette át a labdát a 16-oson belül, majd egy pattanás után jobbal a kapu közepébe bombázott (1–1). Ezzel ki is alakult a végeredmény.

 

Csalódott a csapat

Nyolc meccs alatt ez már az ötödik döntetlen volt. Márkvárt Dávid szerint nem volt igazságos a pontosztozkodás.

Igazságos, nem igazságos, sajnos ebbe benne vagyunk és ebből kell valahogy kijönnünk. Én személy szerint csalódott vagyok, de a csapaton is ezt látom. Sokkal több volt ebben a meccsben is

- mondta a mérkőzés után a Szeged támadója, Novák Csanád, aki hozzátette:

Pozitív, hogy mennyi ideje nem kaptunk ki, de egy pontokkal sajnos nem megyünk semmire.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 8 forduló után 11 ponttal a 10. helyen tartózkodik. Egy vereség mellett két győzelmet és öt döntetlent értek el a szegediek, akik már 7 forduló óta veretlenek. Egyedüliként a Tatabánya kerekedett felül a Szegeden a szezonban.

Nyitókép: Gémes Sándor

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.