Sport

Egy nagyon különleges vendége is lesz a Pick Szegednek csütörtökön

Egy nagyon különleges vendége is lesz a Pick Szegednek csütörtökön

Ez már hagyomány

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. október 21., hétfő
Egy nagyon különleges vendége is lesz a Pick Szegednek csütörtökön

Az OTP Bank - Pick Szeged október 24-én, csütörtökön 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a norvég Kolstad csapatát fogadja a PICK Arénában. helyszínen szurkol majd a paralimpiai bronzérmes szegedi asztaliteniszező, Major Endre is.

Fotó: MTI

 

Már egy megszokott dolog, hogy a kiemelt meccseken neves sportolókat hív meg a szegedi klub. Az idei BL-szezonban a Magdeburg elleni találkozón a birkózó Losonczi Dávid, a Nantes elleni összecsapáson pedig a sakkozó Lékó Péter erősítette a kékek táborát.

A harmadik szegedi meccsen a norvég bajnok Kolstad Handball együttesét látja vendégül a Szeged. A kiemelt vendég ekkor a párizsi paralimpia szegedi hőse, a bronzérmes asztaliteniszező, Major Endre lesz.

 

Már járt korábban a Pick Arénában Major Endre, így visszatérő vendég lesz. Az asztaliteniszező elhozza magával a bronzérmét, hogy a szegedi tábor nagy tapssal jutalmazhassa ezt a nagyszerű eredményt.

Nyitókép: Sólya Eliza

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.