Sport

Rangadó vár a Szeged-Csanád Grosics Akadémiára

Rangadó vár a Szeged-Csanád Grosics Akadémiára

Nehéz mérkőzésre van kilátás

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2 órája
Rangadó vár a Szeged-Csanád Grosics Akadémiára

Az NB II-es szegedi labdarúgócsapat vasárnap 17 órakor a harmadik helyezett Gyirmót FC Győrt fogadja a Szent Gellért Fórumban, a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában.

 

Michael Boris együttese múlt héten gólnélküli döntetlent ért el a veretlen BVSC-Zugló vendégeként.

A kék-feketék immáron zsinórban hat mérkőzés óta nem találtak legyőzőre a bajnokságban, igaz, eddig csak kétszer diadalmaskodtak. Hét fordulót követően tíz ponttal a nyolcadik helyről várhatjuk a Gyirmót elleni összecsapást. 

A vasárnapi lesz a tizenötödik Szeged-Gyirmót párharc. Két szegedi győzelem, hét döntetlen és öt Gyirmót-siker született idáig. Az előző idényben 1-1-es döntetlent játszottak a felek a Szent Gellért Fórumban, a tavaszi visszavágón nem született gól.


A tabella magáért beszél

Michael Boris ezt várja a mérkőzéstől:

A tabella magáért beszél, nem véletlenül harmadik a Gyirmót. Kiváló támadósorral büszkélkedhetnek, Ugrai Roland kimagasló játékos. Sajnos nem alakítottunk ki elég helyzetet a BVSC ellen, ebben javulnunk kell. Hazai pályán meg kell ragadnunk a lehetőséget, hogy feljebb lépjünk a táblázaton. Egy győzelem nagy lökést adna a csapatnak. Különösen fontos lenne ez most, hiszen nehéz mérkőzések elé nézünk. Elképesztő támogatást kapunk a szurkolóinktól, múlt héten és a kupamérkőzésre is sokan elkísértek bennünket. Szeretnénk egy szórakoztató, győztes mérkőzéssel meghálálni az erőfeszítéseiket.


Nyitókép: Gémes Sándor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.