Sport

Gól és komolyabb helyzet nélküli döntetlent játszott a Szeged-Csanád GA

Gól és komolyabb helyzet nélküli döntetlent játszott a Szeged-Csanád GA

A kék-feketék aktívabbak voltak a meccsen, de kapura nem jelentettek veszélyt ők sem

Kibédi Péter
2024. szeptember 22., vasárnap
Gól és komolyabb helyzet nélküli döntetlent játszott a Szeged-Csanád GA

A találkozót a III. Kerület otthonában, Óbudán játszották, mivel a BVSC stadionját felújítják. Kellemes kora őszi időben, a lelátón harminc szegedi szurkoló biztatása mellett kezdődött a találkozó.

Az első negyedóra klasszikus ismerkedő játékában a Szeged birtokolta többet a labdát, de kapura veszélyes akciót sem ők, sem a BVSC nem vezetett. Sokat nem változott a játék képe a következő negyedórában sem, jól zárt a szegedi védelem, többnyire már a középpályán megakadályozták a hazai támadásokat. Ugyanakkor támadásban hiába próbálkoztak, komolyabb helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. A játékrész utolsó harmadában sem hullott a haja a nézőknek az izgalomtól, egyetlen veszélyes, legalábbis a meccs addigi történéseit tekintve veszélyes helyzetnél szisszenhetett fel a publikum.  A második játékrész is kiegyenlített játékkal kezdődött, gólszerzésre ugyan akadt lehetősége mindkét csapatnak, de ezek egyike sem volt komoly ziccer. Az edzők cserékkel próbáltak frissíteni, de ez sem segített sokat. Be voltak oltva gól és helyzet ellen a csapatok, így az eredmény nem változott, mardat a gól nélküli döntetlen.

A szegediek a következő fordulóban a Gyirmótot fogadják hazai pályán, a találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik a Szent Gellért Fórumban.

LABDARÚGÓ NB II, 7. FORDULÓ
BVSC-ZUGLÓ–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0–0 – VÉGE
Hévízi út, néző. Vezeti: Takács Ákos (Horváth Zoltán, Vad Anita)
BVSC: Erdélyi B. – Babós, Hesz, Vinícius, Király Á. – Hidi P. (Nemes M., 84.) – Pekár L. (Mucsányi Miron, 60.), Szilágyi M. (Kocsis B., 60.), Székely K. (Benkő-Bíró, 71.) – Nwachukwu, Zamostny (Bacsa, 60.). Vezetőedző: Csábi József 
SZEGED: Molnár-Farkas – Könczey, Szilágyi Z., Pejovics, Tóth B. Márkvárt, Haris (Biben, 88.)– Lacza (Sarr, 60.), Varga B. (Palincsár, a szünetben), Mohos (Takács-Földes, a szünetben) – Novák Cs. (Borvető, 75.). Vezetőedző: Michael Boris

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.