Sport

Páratlan eufória a Pick Arénában: így ünnepelték az utolsó másodperces sikert (+videó, képek)

Páratlan eufória a Pick Arénában: így ünnepelték az utolsó másodperces sikert (+videó, képek)

Bizakodva lehet várni a folytatást

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
3 órája
Páratlan eufória a Pick Arénában: így ünnepelték az utolsó másodperces sikert (+videó, képek)

Mint ismert, az OTP Bank - Pick Szeged egy óriási csatában győzte le a Nantes együttesét a Bajnokok Ligája 3. fordulójában. A Pick Arénában megvívott mérkőzés vége 33-32 lett, Bodó Richárd utolsó másodpercben szerzett góljának köszönhetően.

 

Hihetetlen extázis a végén

A félidei 16-14-es állást követően a második játékrészben előfordult, hogy a Nantes is magához tudta ragadni a vezetést, de ezek nem voltak hosszú periódusok. A Pick Szeged a mérkőzés nagy részében a kezében tartotta az irányítást, volt hogy 4 góllal is vezetett.

A találkozó azonban az utolsó pillanatokig kiélezett volt, az izgalmak a tetőfokára hágtak a legvégén. Bodó Richárd egy, a becenevét igazoló találattal, mondhatni bombával döntötte el a meccset, ezzel lett 33-32 az utolsó másodpercben.

 

Apelgren büszke a csapatra

Remek meccs volt, biztos, mindenki élvezte. Büszke vagyok a csapatra, nagyot küzdöttünk. Rengeteg segítséget kaptunk a szurkolóinktól, csodás dolog ilyen hangulatban pályára lépni, nagy köszönet nekik a segítségért

- mondta a svéd vezetőedző, aki eddig csak a Barcelona ellen maradt alul a Pick Szeged kispadján.

Fotó: Sólya Eliza

 

A csapat érdeme a győzelem

A meccs főhőse, Bodó Richárd így értékelte a Nantes elleni összecsapást:

Nagyon jó érzés győztes gólt szerezni, de ez a győzelem a csapat érdeme. Az első félidőben kimondottan jól játszottunk, a második játékrészben feljavult a Nantes, ezért lett ennyire kiélezett a meccs. Ezt a győzelmet a csapat a 70. születésnapját ünneplő csapatorvosunknak, dr. Szabó Istvánnak ajánljuk.

Lapunknak is értékelt az átlövő:

 

Tekintse meg a képeket, élje át újra a pillanatot:

 

Nyitókép: Sólya Eliza

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.