Sport

Négy évvel meghosszabbították Golovin Vlagyimir szerződését

Négy évvel meghosszabbították Golovin Vlagyimir szerződését

"A legfontosabb, hogy folytassuk az építkezést"

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. szeptember 23., hétfő
Négy évvel meghosszabbították Golovin Vlagyimir szerződését

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) négy évvel meghosszabbította Golovin Vlagyimirnak, a párizsi olimpián hatodik női válogatott szövetségi kapitányának a szerződését.

 

A szervezet honlapján hétfőn közzétett bejelentés szerint Golovin december 31-én lejáró jelenlegi szerződését az MKSZ elnöksége a szakvezetővel folytatott egyeztetéseket követően hosszabbította meg, így a kapitány új kontraktusa a Los Angeles-i olimpia végéig, azaz 2028. augusztus 31-ig szól.

Golovin kiemelte: nagy megtiszteltetés és motiváció számára, hogy további négy évet tölthet a válogatott élén.

A legfontosabb most az, hogy eredményesen szerepeljünk az év végi hazai Európa-bajnokságon, és elkezdjük, pontosabban folytassuk az építkezést, amelynek végcélja a 2028-as olimpia

 – szögezte le a szövetségi kapitány.

A kapitány segítője (a DVSC Schaefflernél vezetőedzői posztját megtartó) Szilágyi Zoltán lesz, míg az eddigi másodedző, Pigniczki Krisztina a női serdülő válogatott szövetségi vezetőedzőjeként dolgozik tovább. Golovin megköszönte az elmúlt három évben végzett munkát eddigi segítőjének.

Az új olimpiai ciklus elején úgy érzem, érdemes kicsit változtatni, ezért a szövetség támogatásával Szilágyi Zoltánt kértem föl segítőmnek, aki ezt elfogadta, és a Debrecen is támogatja őt kettős feladatkörében.

Nyitókép: MTI

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.