Sport

Michael Apelgren büszke rá, hogy a Pick Szegedhez tartozik

Michael Apelgren büszke rá, hogy a Pick Szegedhez tartozik

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. szeptember 2., hétfő
Michael Apelgren büszke rá, hogy a Pick Szegedhez tartozik

Szombaton megkezdte a 2024/25-ös idényt az OTP Bank - Pick Szeged. A PICK Arénában kiváló volt a hangulat, amit a debütáló svéd vezetőedző sem hagyott szó nélkül.

Fotó: Sólya Eliza

 

Mint ismert, a QHB Eger ellen egy 41-23-as győzelemmel zárta első szezonbeli tétmeccsét a Pick Szeged.

A Szegednél hat játékos is debütált: Tobias Thulin, Janus Smárason, Jérémy Toto, Magnus Abelvik Rod, Lazar Kukic és William Bogojevic mind-mind első alkalommal öltötték magukra a Kékek mezét tétmeccsen. Michael Apelgren pedig szintén először ült a szegedi csapat kispadján.

A svéd kapus számos kiváló védést bemutatott az első félidőben, amely során végig pályán volt. Azonnal belopta magát a szegedi szívekbe. Kukic, Rod, Toto, Bogojevic mind-mind megszerezték első góljukat. Mindannyian pazar fogadtatást kaptak a hazai fanatikusoktól.

Fotók: Sólya Eliza

 


Remek volt a játékosok hozzáállása

A találkozó után természetesen értékelt Michael Apelgren vezetőedző. Kitért a csapata teljesítményére, valamint, hogy milyen is volt a hangulat első meccsén a PICK Arénában.

Nagyon boldog vagyok amiatt, ahogy hozzáállták a játékosaink a mérkőzéshez. Sikerült bemutatni abból a stílusból egy kicsit, amit szeretnék majd játszani a jövőben. Azt kértem a csapattól, hogy próbáljunk meg minél többet futni, ezzel nagyon elégedett vagyok. Ugyanakkor túl sokat hibáztunk, tizenhét technikai hibánk volt a hatvan perc során. Bízom benne, hogy ez a lendületes játékunk a jövőben továbbra is fejlődik. Csodálatos volt a hangulat a mérkőzés során, büszke vagyok rá, hogy ehhez a klubhoz tartozom

- mondta a svéd szakember.

Fotó: Sólya Eliza

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.