Sport

Még van rá lehetőség: megtekintheti a Pick Szeged Barca elleni vendégjátékát

Még van rá lehetőség: megtekintheti a Pick Szeged Barca elleni vendégjátékát

Nehéz mérkőzésre van kilátás

2024. szeptember 7., szombat
Még van rá lehetőség: megtekintheti a Pick Szeged Barca elleni vendégjátékát

Szeptember 19-én (csütörtök) 20.45-kor a Bajnokok Ligájában a Barca otthonában lép pályára az OTP Bank - Pick Szeged. A klub megosztotta a jegyinformációkat a spanyol meccsel kapcsolatban.

 

Azoknak a szurkolóinknak, akik szeretnék idegenben is buzdítani a csapatot, lehetőségük van vendégszektorba szóló belépőjegy vásárlására, amely 25 euróba kerül.

A belépőjegyek a szegedi klub közvetítésével kerülnek értékesítésre, ezért kérnek mindenkit, aki elkísérné csapatot a Barca elleni idegenbeli mérkőzésre, hogy szeptember 9. (hétfő) 12 óráig jelezze a pickinfo@pickhandball.hu címre küldött e-maillel, melyben szerepel a megvásárolni kívánt jegyek darabszáma. Ezt követően a jegyek kifizetéséről és átvételi lehetőségeiről e-mailben küldenek tájékoztatást az érintetteknek

A leadott igénylésnek megfelelő darabszámú jegy kerül kiküldésre a Pick Szeged számára a hazai csapat által. Jegyigénylés lemondására szeptember 10. kedd reggel 8 óráig van lehetőség. Határidő után beérkezett jegyigénylést nem fogadják el.

Címlapfotó: Sólya Eliza

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.