Sport

Kecskeméti sikerrel hangolt tovább az SZTE-Szedeák

Kecskeméti sikerrel hangolt tovább az SZTE-Szedeák

Már minden légiós pályán volt

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
3 órája
Kecskeméti sikerrel hangolt tovább az SZTE-Szedeák

A szegedi kosárlabdacsapat már hetek óta készül az új idényre. Legutóbb Debrecenben szerepelt Simándi Árpád együttese és akkor egy vereség lett a vége.

 

Szombaton a Kecskemét volt az ellenfél idegenben, a felkészülési mérkőzésen már mind a négy szegedi légiós pályára lépett. A nehezebb kezdést követően végül egy 16 pontos győzelmet aratott az SZTE-Szedeák. Jól szálltak a hárompontosok, 15-ig jutottak a szegediek.

Egy negyed kellett, mire felvettük a mérkőzés ritmusát. Onnantól kezdve voltak biztató jelek, de természetesen nem az eredmény az elsődleges ilyenkor, hanem a mutatott játék. Egységes volt a csapat, de rengeteget kell még dolgoznunk 

– értékelt Simándi Árpád vezetőedző.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét–SZTE-Szedeák 63–79 (16–12, 17–24, 13–23, 17–20)
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok, vezette: Cziffra, Győrffy, Nepp.
SZTE-Szedeák: Langley 17/12, Cseh 6/3, Heath 17/9, Davis 7/3, Herndon 4. Csere: Balogh 7/3, Cohill 5/3, Zsíros 9/9, Mayer 2, Anda 2, Polányi 3/3, Körtvélyessy. Vezetőedző: Simándi Árpád.

Címlapkép: Kamenik Balázs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.