Sport

Elveszítette második edzőmeccsét az SZTE-Szedeák

Elveszítette második edzőmeccsét az SZTE-Szedeák

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. szeptember 5., csütörtök
Elveszítette második edzőmeccsét az SZTE-Szedeák

A felkészülési szezon első meccsét a szerb Radnicski csapata ellen sikerült 89-72-re megnyerni. A szegedi kosárcsapat ezután Debrecenben szerepelt.

 

A hazaiak teljes kerettel, míg a Szedeák három légióssal játszott, a debreceniek pedig végig vezetve nyerték meg a találkozót.

Sajnos csak két jó rövid periódusunk volt, az utolsó öt-hat percre teljesen szétestünk. Még nagyon sok kommunikációs hiba van a csapaton belül, hiszen nemrég óta edzünk együtt. A bajnokság kezdetéig még sok mindenen kell dolgoznunk 

– értékelt Simándi Árpád vezetőedző.

DEAC–SZTE-Szedeák 84–59 (26–17, 22–18, 13–10, 23–14)

SZTE-Szedeák: Langley 13/3, Cseh 5, Cohill 4/3, Davis 8/6, Herndon 9/3. Csere: Balogh 9, Zsíros 6/6, Mayer 5/3, Anda. Vezetőedző: Simándi Árpád.

Szombaton már újabb edzőmeccs vár az SZTE-Szedeákra, a Kecskemét otthonában lép pályára az együttes, míg egy hét múlva (szeptember 11-én) Szegeden is összecsapnak majd a DEAC-cal.

 

Borítókép: Vajgely Pál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.