Sport

A szegedi Fábián Bettina életében nem volt ilyen rosszul, kórházba került

A szegedi Fábián Bettina életében nem volt ilyen rosszul, kórházba került

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. augusztus 10., szombat
A szegedi Fábián Bettina életében nem volt ilyen rosszul, kórházba került

A szegedi úszó a Szajnán megrendezett verseny után lett rosszul.

Fotó: Fábián Bettina

 

Mint ismert, Fábián Bettina fantasztikus versenyzéssel olimpiai 5. lett a nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyében.

A Ferencvárosi TC versenyzője a táv feléhez érkezve a tizedik helyen tempózott, a hátránya ekkor közel 20 másodperc volt a legjobbakkal szemben. Lépegetett előre, hatodikként vághatott neki az utolsó körnek.

A cél előtt 800 méterrel az élbolyt tekintve már csak az volt a kérdés, milyen sorrendben érkeznek be. Fábián Bettina a második bolyban befogta olasz riválisát is, és a címvédőként érkezett brazil Ana Marcela Cunha mögött már az ötödik helyen tempózott. A szegedi úszó a hajrában is megőrizte pozícióját és szenzációs versenyzéssel ötödikként csapott a célba.

 

A fertőtlenítés pedig megvolt

Az úszás után pedig még a fertőtlenítésre is figyelt a szegedi sportoló, aki lehúzott egy pálinkát a megmérettetés után.


 

Életében nem volt ilyen rosszul

A 19 éves olimpikon infúziót és gyógyszeres kezelést kapott, de már úton van haza, Budapestre.

A show vagy a sportolók biztonsága

- írta közösségi oldalán.

Sajnos éjszaka elkezdtem hányni és egész hajnalban csillapíthatatlan volt. Lázas is lettem és hajnal négykor be kellett vinni a kórházba. Már jobban vagyok sokkal, de életemben nem voltam még ilyen rosszul… Valamit benyeltünk a Szajnában, most jött ki több női versenyzőn is 

– mondta az m4sport.hu-nak Fábián Bettina.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.