Sport

A magyar válogatott játékosai és Michael Apelgren is csatlakozott a Pick Szeged felkészüléséhez

A magyar válogatott játékosai és Michael Apelgren is csatlakozott a Pick Szeged felkészüléséhez

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. augusztus 12., hétfő
A magyar válogatott játékosai és Michael Apelgren is csatlakozott a Pick Szeged felkészüléséhez

Nagyobb kerettel tud már dolgozni az OTP Bank - Pick Szeged: visszatért az olimpián szereplő játékosok közül Mikler Roland, Bodó Richárd, Bánhidi Bence, Mario Sostaric és Marin Jelinic is. Ami pedig még örömteli hír, hogy a hétfő délelőtti edzést már Michael Apelgren vezette.

Fotó: OTP Bank - Pick Szeged

 

A felkészülés harmadik hetében járnak

Az OTP Bank Pick Szeged július 29-én kezdte meg a felkészülést a 2024-2025-ös bajnoki szezonra. Ez már a harmadik hét.

Hétfőn éppen a olimpiai csapat kondizott először, majd a második csoportban az eddig is szegedi edzés alatt állók érkeztek meg. Délután pedig újabb foglalkozás következett, ekkor már előkerült a labda is.

Szerdán már a svéd válogatott Tobias Thulin is elkezdi a munkát, majd a hétvégén már a Garciandia és Mackovsek is munkához lát.

Ez a hét még a felkészülésről szól, a jövő héten viszont már meccsek is várnak a Kékekre. Augusztus 24-én és 25-én Németországban, Kasselben vesz részt egy négycsapatos viadalon a Pick Szeged. A szombati elődöntőben a Melsungen ellen lépnek pályára, a másik ágon a Magdeburg a Kielcével csap össze. Vasárnap rendezik majd a helyosztókat.

 

Közeleg a szezonrajt

A német túra után pedig augusztus 31-én (szombat) 18 órakor már éles meccset vív a szegedi együttes. A K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger együttesét fogadják a PICK Arénában. Megkezdődik a 2024-2025-ös szezon.

A Bajnokok Ligája-rajt szeptember 12-én (csütörtök) 18.45-kor jön el a német bajnok Magdeburg ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.