Sport

Július végén kezdődik a Pick Szeged felkészülése

Július végén kezdődik a Pick Szeged felkészülése

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. július 10., szerda
Július végén kezdődik a Pick Szeged felkészülése

Az OTP Bank - Pick Szeged július 29-én Szegeden kezdi meg a felkészülést a 2024–2025-ös idényre.

 

A Kékek csonka kerettel vágnak neki a felkészülésnek, hiszen a vezetőedző, Michael Appelgren, valamint nyolc játékos (Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Mikler Roland (Magyarország), Borut Mackovsek (Szlovénia), Marin Jelinic, Mario Sostaric (Horvátország), Imanol Garciandia (Spanyolország), Tobias Thulin (Svédország)) a párizsi olimpián szerepel majd.

 

A többiek viszont ezen a napon munkához látnak, a visszatérő Jonas Källman és Kárpáti Krisztián vezetésével indul az alapozás. Az első napon orvosi vizsgálaton vesznek részt a játékosok, másnap viszont már edzést vezényel a két szakember.

 

Nagy Martin, Szilágyi Benjámin, Sebastian Frimmel, Gleb Kalaras, Jérémy Toto, Janus Smárason, Magnus Rød, Lazar Kukics, Rea Barnabás és William Bogojevic alkotja a Szegeden készülő csapatot.

A hat újonnan szerződtetett játékosból tehát öten már az első naptól munkához látnak. Tobias Thulin az olimpia után csatlakozik. Mint ismert Magnus Rød azért is hagyja ki az ötkarikás játékokat, hogy a sérülése után teljesen a szegedi szezonkezdetre tudjon fókuszálni:

 

Arról már beszámoltunk, hogy augusztus 24-én és 25-én Németországban, Kasselben egy négy csapatos nemzetközi tornán vesz részt a Pick Szeged. Az első napon az elődöntőben a Melsungen ellen lépnek pályára a szegediek, a másik ágon a Magdeburg a Kielcével csap össze. Másnap a helyosztókat rendezik.

A magyar bajnokság és a Bajnokok Ligája is szeptemberben startol majd el.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.