Sport

Varga Mira idén is bravúros formában versenyez +videó

Varga Mira idén is bravúros formában versenyez +videó

A szegedi versenyző decemberben a budapesti világbajnokságon is bizonyíthat

Kibédi Péter
2024. július 11., csütörtök
Varga Mira idén is bravúros formában versenyez +videó

Varga Mira idén is elindult a leghíresebb, az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő világversenyen, a CrossFit Games 2024-en, de természetesen a hazai versenyek sem maradhattak ki a programból

Varga Mirának az idősebb korosztály sem okozott gondot, aranyérmet nyert ott is

 

Bajnoki cím és vb kvóta

Júniusban a NEFFISZ Funkcionális Fitnesz Magyar Bajnokságon versenyzett Varga Mira. A Dombóváron rendezett viadalon Mira a 17-18 éves korosztályban versenyzett, bár majd csak decemberben tölti a 17-et. A szegedi versenyző ismét bravúros teljesítményt nyújtva szerezte meg pályafutása újabb bajnoki címét. Az aranyérem ráadásul kvótát is ért a decemberi budapesti IF3 világbajnokságra.

 

Jövőre cél a CrossFit Game döntő

Közben lezárult a CrossFit Games világverseny újabb fordulója is, ahol Varga Mira a világranglistán a Teen 16-17 korosztályban közel 1500 versenyző közül a 37. helyen végzett. Mivel ebben a korosztályban jelenleg ő az egyik legfiatalabb, így jövőre lesz igazi kijutási esélye az amerikai döntőre.

Mira most pihen 2-3 hetet, majd megkezdi a felkészülést a decemberi világbajnokságra, párhuzamosan pedig a jövő évi CrossFit Games-re, aminek a kvalifikációja februárban lesz.

A céljairól és a felkészüléséről ebben a videóban mesélt Mira:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.