Sport

Hivatalos: távozik dél-koreai csapatától Ádám Martin

Hivatalos: távozik dél-koreai csapatától Ádám Martin

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. július 5., péntek
Hivatalos: távozik dél-koreai csapatától Ádám Martin

A dél-koreai Ulszan Hyundai pénteken elköszönt magyar válogatott labdarúgójától, Ádám Martintól.

 

Mint azt korábban megírtuk, a Korean Football News értesülései szerint a dél-koreai labdarúgó-bajnokságban (K1 League) címvédő Ulszan HD felbonthatta a 25-szörös magyar válogatott támadó, Ádám Martin szerződését. A csatár menedzsmentje cáfolta, hogy a játékos már szakított volna klubjával.

Úgy tűnik a feltételezés mégis igaznak bizonyult.

A klub a közösségi oldalán nemcsak koreaiul, hanem angolul és magyarul is sok szerencsét kívánt a csatárnak, aki 2022 júliusa óta erősítette a csapatot, mellyel kétszer is bajnoki címet ünnepelhetett. Az Ulszan szerint a 29 éves Ádám a náluk töltött két idényben megmutatta a góllövő képességét.

A 25-szörös válogatott támadó a szerződésbontást követően szabadon igazolhatóvá vált. Az OTP Bank Liga 2021/22-es idényében a Paks színeiben gólkirály Ádám eddig háromszor volt eredményes a címeres mezben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.