Sport

Ádám Martin Koreából posztolt: "Utolsó vacsora"

Ádám Martin Koreából posztolt: "Utolsó vacsora"

Úgy tűnik valóban távozik az Ulszan csapatától a szegedi születésű támadó

Kibédi Péter
2024. július 4., csütörtök
Ádám Martin Koreából posztolt: "Utolsó vacsora"

Két napja írtuk meg, hogy koreai lapinformációk szerint távozik a bajnoki címvédő Ulszan csapatából Ádám Martin. A forráskúti támadó menedzsmenteje nem erősítette meg a hírt, de a játékos mai facebook sztorija árulkodó.

 

Úgy tűnik igaznak bizonyultak a hírek és Ádám Martin valóban elhagyja az Ulszan HD csapatát és országot is vált. A válogatott támadó Koreából posztolta ezt, magyar idő szerint csütörtökön délután..

Az egy napig látható történetben egy hagyományos koreai vacsorán vesz részt Ádám Martin, ahova felesége is elkisérte. 

A képen igen árulkodó modon az utolsó vacsora felirat mellett egy koreai zászló és egy integető kéz látszik.

 

 

Mint azt megírtuk, a Korean Football News értesülései szerint a dél-koreai labdarúgó-bajnokságban (K1 League) címvédő Ulszan HD felbontotta a 25-szörös magyar válogatott támadó, Ádám Martin szerződését. A csatár menedzsmentje cáfolta, hogy a játékos már szakított volna klubjával. A koreai lap azt is megírta, hogy a csapat keretében a 24 éves brazil csatár, Yago Cariello váltja a magyar válogatott labdarúgót. 

A vátás nem lenne meglepő, mert a forráskúti csatár több lehetőségre vágyik annál, amit ebben az idényben kapott, 20 forduló alatt tíz bajnokin szerepelt az Ulszanban, de csak 521 percet játszott (három gólt szerzett), a brazil támadó szerződtetésével pedig még inkább hátrébb szorulhat a sorban.  

Ádám Martin 2022 nyarán, az NB I gólkirályaként döntött úgy, hogy légiósnak áll és lett az Ulszan játékosa, melynek színeiben 67 mérkőzésen 24 gólig és kilenc gólpasszig jutott, s mindkét idényében megnyerte a bajnokságot a csapattal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.