Sport

Távozik a Pick Szegedtől Emil Imsgard

Távozik a Pick Szegedtől Emil Imsgard

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 7., péntek
Távozik a Pick Szegedtől Emil Imsgard

A dán másodosztályú Höj Elite csapatánál folytatja a pályafutását a norvég kapus. Emil Kheri Imsgard távozása kapcsán azt nem tudni egyelőre, hogy kölcsönbe vagy végleg történik mindez. A 26 éves kapus tavaly nyáron hároméves szerződést kötött az OTP Bank-Pick Szegeddel, azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

Fotó: Sólya Eliza

 

Eldőlt a kapusposzt kérdése

Mint ismert, decemberben három éves szerződést kötött a 43-szoros válogatott Tobias Thulin a Pick Szegeddel. A svéd érkezése mellett áprilisban szerződést hosszabbított Nagy Martinnal a szegedi klub, így az Ő maradása is biztossá vált.

A mai napon azt is bejelentették, hogy a kapuslegenda, Mikler Roland további egy évre marad a Tisza-parton, tehát övé lesz a harmadik hely kapusposzton. Ezzel borítékolható volt Imsgard távozása. A történet korábban napvilágot látott már.

 

Folytatás Dániában

A dán másodosztályú Höj Elite csapatánál folytatja a pályafutását Emil Imsgard.

Nagyon várom, hogy a dán kézilabda egyik legnagyobb projektjével foglalkozhassak

 – nyilatkozta a norvég kapus a Höj klubhonlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.