Sport

Megvan a veszprémi kézicsapat új névadószponzora és vezetőedzője

Megvan a veszprémi kézicsapat új névadószponzora és vezetőedzője

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 19., szerda
Megvan a veszprémi kézicsapat új névadószponzora és vezetőedzője

2+1 éves szponzori megállapodást írt alá a Veszprém kézilabdacsapata a 4iG Csoporttal, a Jászai Gellért vezette neres magyar telekommunikációs multi a Veszprém felnőtt és utánpótlás csapatait is támogatja a következő szezontól - olvasható a klub honlapján. 


A Vodafone-utód ONE lesz a Veszprém névadó főszponzora is: a 2024/25-ös idény második felétől a Veszprémi Kézilabda Klub, ONE Veszprém néven folytatja. A tervek szerint a ONE márka a Veszprém Aréna elnevezésében és arculatában is megjelenik majd - írja közleményében a veszprémi klub.

Kedden jelentették be, hogy a klubot 1997 óta támogató Magyar Telekom, az eddigi névadó névadó főszponzor és a kézicsapat útjai elválnak.

Hálásak vagyunk, hogy cégcsoport hosszú távon főtámogatói szerepet vállal klubunk életében és szerepvállalásával hozzájárul a veszprémi kézilabda megújulásához, reményeink szerint pedig a hazai mellett a nemzetközi sikerek eléréséhez is. Köszönjük a bizalmat a cég vezetőinek. Hiszünk benne, hogy ezt a pályán elért eredményeinkkel mind a hazai, mind pedig nemzetközi színtéren meg tudjuk szolgálni

 – mondta Dr. Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója.

 

Új vezetőedzőt is kineveztek

A Veszprém közben azt is bejelentette, hogy hosszú távú szerződést kötött az edzőként háromszoros BL-győztes spanyol edzővel, az eddig Bukarestben dolgozó Xavier Pascual Fuertes-szel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.