Sport

27 év után elválik a Telekom és a veszprémi kézicsapat útja

27 év után elválik a Telekom és a veszprémi kézicsapat útja

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 18., kedd
27 év után elválik a Telekom és a veszprémi kézicsapat útja

A klub a hivatalos felületein jelentette be a hírt.

 

A Magyar Telekom és a Veszprém Handball Team Zrt. közös elhatározással 2024. június 30-án felbontja eddig fennálló együttműködését, melynek elmúlt éveire mindkét fél pozitívan tekint vissza

 – írja a csapat közleménye.

A Magyar Telekom 1997 óta támogatja klubot, 2016 óta névadó főszponzor volt. Most, a szerződésbontáskor mindkét fél méltatta a több mint két évtizedes együttműködést. Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója azt mondta: 

Megtiszteltetés volt a Telekom számára egy olyan csapatot támogatni, szurkolói közösségét digitális megoldásokkal erősíteni, amely örökre beírta magát a kézilabda világtörténelmébe. Hasonló sikereket kívánok a klubnak a továbbiakhoz!

Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója pedig így fogalmazott: 

„A kollégáim elmondása alapján mindig mindenben számíthattunk partnerünkre, a Magyar Telekom Nyrt.-re. Mint Veszprém szimpatizáns nyomon követtem ezt a jó együttműködést. A cégnek a jövőben minden jót kívánok!”

A teljes közlemény itt olvasható el.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.