Sport

Hivatalos: nem büntették Ligetvári Patrikot a Bombac-eset után

Hivatalos: nem büntették Ligetvári Patrikot a Bombac-eset után

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 6., csütörtök
Hivatalos: nem büntették Ligetvári Patrikot a Bombac-eset után

Mint ismert az első bajnoki döntőn megsérült az OTP Bank - Pick Szeged szlovén irányítója, miután Ligetvári Patrikkal ütközött. A pontos diagnózis eszméletvesztés, agyrázkódás, állkapocstörés, valamint hallási nehézség volt. Mégsem találták szabálytalannak a Telekom Veszprém magyar válogatott játékosát.

 

Az MKSZ Fegyelmi Bizottságának Fegyelmi Tanácsa a mai napon (2024.06.06) tartott ülésén megállapította, hogy Ligetvári Patrik kézilabdázó nem követett el fegyelmi vétséget a május 24-én tartott bajnoki döntő első (veszprémi) mérkőzésén, mivel a Dean Bombaccsal történő ütközését a mérkőzés játékvezetői szabályosnak ítélték és ezt a döntést a fegyelmi tanács is elfogadta - áll a közleményben.

Ligetvári Patrik és Dean Bombac az esetet a mérkőzés után megbeszélte, Patrik elnézést kért, amit Dean elfogadott.

A Telekom Veszprém és a Veszprém Handball Team Zrt. sajnálja, hogy Dean Bombac a játék hevében megsérült és mielőbbi felépülést kíván a játékosnak!

- áll a Telekom Veszprém közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.