Sport

Az év legnézettebb sporteseménye volt a magyar-német Eb-mérkőzés

Az év legnézettebb sporteseménye volt a magyar-német Eb-mérkőzés

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 20., csütörtök
Az év legnézettebb sporteseménye volt a magyar-német Eb-mérkőzés

Rekordot döntött a magyar labdarúgó-válogatott Németország elleni Európa-bajnoki találkozója.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

A magyar-svájci Eb-mérkőzés nézettségi csúcsát is megdöntve a teljes piac legnézettebb műsora lett az M4 Sporton szerdán este közvetített Németország–Magyarország mérkőzés.

A találkozó második félidejét több mint 1,5 millióan nézték. A meccs a teljes népesség és a fiatalok körében is tarolt, és online is rekordot döntött.

Az első csoportmeccset átlagosan több mint 1,2 millióan nézték (ebbe nem tartoznak bele azok, akik óriáskivetítők előtt vagy vendéglátóipari egységekben szurkoltak Marco Rossi csapatának). 

A magyar válogatott legközelebb vasárnap este lép pályára, szintén Stuttgartban, a csoportkör utolsó fordulójában Skócia ellen. A találkozót június 23-án 21 órától közvetíti élőben az M4 Sport, az m4sport.hu, a Nemzeti Sportrádió, a nemzetisport.hu és a Kossuth rádió.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.