Sport

Ádám Martin népszerűbb volt, mint Lionel Messi

Ádám Martin népszerűbb volt, mint Lionel Messi

2024. június 27., csütörtök
Ádám Martin népszerűbb volt, mint Lionel Messi

A magyar válogatott támadó tartolt a közösségi médiában.

Fotó: Czeglédi Zsolt

 

Amikor elkezdődött az Európa-bajnokság, Ádám Martinnak 29 ezer követője volt az Instagramon, és ez a szám kevesebb mint két hét alatt 64 ezerre nőtt. Azzal, hogy több mint a duplájára nőtt követőinek száma, a legnagyobb mértékű ugrást mutatta be a mieink közül az Európa-bajnokság alatt, ám a teljes tornát nézve is az élcsoportba tartozhat.

Menedzserétől, a YUNiK Management ügyvezetőjétől, Papp Gábortól a Nemzeti Sport tudta meg, hogy

érdekes módon az Eb alatt rengeteg amerikai és dél-amerikai felhasználó követte be a csatár profilját, de afrikai követői is vannak, és klubja, a dél-koreai Ulszan szurkolói miatt Ázsiában sem ismeretlen, tehát már kisebbfajta világhírnévnek örvend.

A játékosügynök elárulta, hogy

Ha megkérdezik, mit csinált a legutóbbi Eb-n, akkor gondolkodás nélkül rávágja, hogy a családjával nézte a meccseket és sörözött. Ha a mémekről kérdezik, akkor azt mondja, hogy jót nevet rajtuk. Helyette én árulom el, hogy az összes GPS-adata és fizikai tesztje azt mutatja: élete legjobb erőnléti állapotának örvend jelenleg. Ezért rengeteget dolgozik az elmúlt néhány évben, de ő nem az a hivalkodó típus. Talán az őszintesége miatt ilyen népszerű a szurkolók körében. Illetve igazi karakter, méghozzá az abszolút szerethető fajta.

Az Eb második napján a Transfermarkt piaci portálon például az ő nevére kerestek rá a legtöbben, Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is megelőzte.

Ádám Martin az Eb előtt szponzorációs szerződést kötött az Adidaszal, és Adidas az Eb alatt közölt róla egy egyszerű videót a TikTok-csatornáján, amelyen Ádám Martin, csak kisétál a válogatott öltözőjéből.

Ezt a videót az emberek megjelenését bemutató, új aura Tiktok-trendbe ágyazva mutatta be a, kimondottan a csatár népszerűségét meglovagolva, és három nap alatt 6.3 millióan tekintették meg a felvételt. 

A napokban felvetődött, hogy elkezdenek dolgozni Ádám Martin TikTok-csatornáján is.

A teljes cikk itt olvasható el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.