Sport

Kiss Csaba marad a Szegedi VE vezetőedzője

Kiss Csaba marad a Szegedi VE vezetőedzője

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 13., hétfő
Kiss Csaba marad a Szegedi VE vezetőedzője

Nagyon elégedettek a szakvezető munkájával.

Fotó: Zue.hu Szegedi VE

 

Magabiztos győzelem, remek játékkal, remek hangulat közepette: így zárult az idény a Tiszavirág Sportuszodában. Az SZVE 15-7-re győzte le a Kaposvár együttesét, így meglett a hetedik hely a bajnokságban, ami azt jelenti, hogy a tavalyi kilencedik hely után két pozíciót lépett előre a szegedi együttes Kiss Csaba vezérletével.

A befektetett munka meghozta eredményét, amit a klubnál is nagyra értékelnek:

Szeretném jó hírrel folytatni az idei szezont, hiszen a férfi csapatunk szép eredménnyel zárta a bajnokságot: a tavalyi évhez képest két helyet javítva a hetedik helyen végzett. Klubunk vezetése megállapodott a folytatásról Kiss Csaba vezetőedzővel, akivel nagyon elégedett vagyunk, hiszen egy fiatal csapattal érte el ezt az eredményt. Csabát nem kell bemutatni a szegedi sportbarátoknak, játékosként rengeteg sikert ért el, igazi példakép volt a gyerekek számára. Szakmai munkássága is elismerésre méltó, sok-sok tehetséges SZVPS-játékost épített be az OB I-es együttesbe, akik meghatározó szerepet töltenek be. Remekül összefogja a keretet, az újonnan érkező pólósok is gyorsan felveszik a ritmust, ők is rengeteget fejlődtek, csapatunk húzóemberei. Kiváló kapcsolatot ápol mindenkivel, nagyon jó kezekben van a szegedi felnőtt férfi vízilabda, ezért is örülünk annak, hogy továbbra is együtt dolgozhatunk

– nyilatkozta Juhász Zsolt, a Zue.hu Szegedi VE klubmenedzsere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.