Sport

Egy magabiztos hazai sikerrel a hetedik helyen zárta a szezont a Szegedi VE

Egy magabiztos hazai sikerrel a hetedik helyen zárta a szezont a Szegedi VE

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. május 10., péntek
Egy magabiztos hazai sikerrel a hetedik helyen zárta a szezont a Szegedi VE

Egy gólgazdag meccsen, 18-17-re sikerült legyőzni a Kaposvárt a Szegednek, innen folytatódott a szezon végjátéka.

Fotó: Zue.hu Szegedi VE

 

Magabiztos győzelem, remek játékkal, remek hangulat közepette: így zárult az idény a Tiszavirág Sportuszodában. Az SZVE már a meccs elejétől kézben tartotta az eredményt, már az első negyed után 4-1-re vezetett.

A jó védekezés és Danka Benedek remekül védései, illetve az elől könyörtelenül kihasznált gólhelyzetek bedarálták a Kaposvárt. A második és harmadik negyed szorosan alakult, de így is magabiztos volt a vezetés.

Az utolsó nyolc perc pedig igazi örömjátékot hozott, jöttek a gólok, így egyre nagyobb lett a távolság, a vége 15-7-es győzelem lett.

Végeredmény: Zue.hu Szegedi VE - Kaposvár 15-7

Így meglett a hetedik hely a bajnokságban, ami azt jelenti, hogy a tavalyi kilencedik hely után két pozíciót lépett előre a szegedi együttes.

 

E.ON férfi vízilabda OB I., a 7. helyért, 2. mérkőzés. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 200 néző. Vezette: Csizmadia, Petik
Zue.hu Szegedi VE–Kaposvár 15–7 (4–1, 2–2, 2–1, 7–3)
Szeged: Danka – Sánta 1, Bóbis 2, Nagy M. 2, Kürti 1, Sziládi 1, Horváth V. Csere: Gyovai (kapus), Pörge 2, Tóth Gy., Klár 1, Horváth Zs., Leinweber 5, Varga M. Megbízott vezetőedző: Juhász Zsolt.
Kaposvár: Kósik – Dőry Farkas, Berta 3, Fülöp, Baj, Vindisch 1, Juhász-Szelei 1. Csere: Szilágyi (kapus), Aranyi A., Kakstedter 1, Pellei F. 1, Palatinus, Vörös, Vadas. Vezetőedző: Surányi László.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.