Sport

Vereséggel zárta az alapszakaszt az SZRSE

Vereséggel zárta az alapszakaszt az SZRSE

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. március 7., csütörtök
Vereséggel zárta az alapszakaszt az SZRSE

Sorozatban negyedik 3-0-ás vereségét szenvedte el Vidux-Szegedi RSE. A legutóbb a MÁV Előre Foxconn együttesével szemben maradtak alul a szegediek, most pedig a Kecskemét bizonyult túl nagy falatnak. 

 

 

Fájóan, de ki lehet jelenteni, hogy sima győzelmet aratott a kecskeméti együttes. Az első szettben mindössze kilenc pontig jutott a vendég alakulat, amely helyzete a második játékrészben sem alakult jobban: ezúttal 12 egységnél állt meg a Szeged. A harmadik, egyben utolsó szett már szorosabb volt, viszont a végére így is nyolc pont volt a felek között.

A Kecskemét ezzel a hetedik helyen zárt, ami rájátszást ér a számukra, ezzel szemben a Szegedi RSE lemarad a rájátszásról. A bajnokság végére nyolc pont hátrányt szedett össze a Dág KSE-vel szemben az SZRSE.

Kecskeméti RC-Vidux-Szegedi RSE 3-0 (-9, -12, -17)
Férfi Extraliga Alapszakasz, 22. forduló, Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, 100 néző előtt, vezette: Varjasi, Halász E.
KRC: Török S. I, Kecskeméti 16, Boldizsár 4, Varga P. 14, Gacs 6. csere: Bogdán (liberó), Mócza 7, Dinnyés 4, Nagy M. 3, vezetőedző: Deák Márk
SZRSE: Honti I, Pintér 2, Kasnyik 3, Trindade de Rocha 4, Sarnyai 4, Demcsák 6. csere: Polyák (libero), Kiss G. I,  vezetőedző: Berkes Zoltán.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.