Sport

Régóta várt, forradalmi újítást vezet be az MLSZ

Régóta várt, forradalmi újítást vezet be az MLSZ

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 6., kedd
Régóta várt, forradalmi újítást vezet be az MLSZ

Új Szurkolói Klubot hoznak létre: akik ennek rendszerében az idei évtől rendszeres mérkőzésre járással elkezdik a pontok gyűjtését, azok a jövőben előnyt élveznek majd a jegyvásárláskor, valamint további kedvezményekben is részesülnek - tette közzé a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Fotó: Koncz Márton

 

Az új klubban személyre szóló regisztrációt követően minden szolgáltatás egy helyen lesz megtalálható.

Az MLSZ elnöksége a mai napon elfogadta a 2024-2025-ös versenykiírásokat, illetve a férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokságok és kupák versenynaptárát. Ezekben lényegi eltérés nem található a korábbi évekhez képest

- írták.

Az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az érdeklődés a férfi A-válogatott szereplése iránt, emellett a 2016-os Európa-bajnokság óta érezhetően átalakult a szurkolói kultúra, a mérkőzésre járás gyakorlata is.

Lényegesen többen vásárolnának jegyet a válogatott egy-egy összecsapására, mint amennyi rendelkezésre áll. Ez a folyamat, továbbá a szurkolók visszajelzése ösztönözte az elnökséget az MLSZ Szurkolói Klub megújítására - emelték ki.

 

A jövőben egyetlen új regisztrációt követően, egy helyen mindent elérnek a felhasználók a magyar válogatottakkal kapcsolatban, és ezzel egy időben új szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A rendszer a stadionba lépéskor jutalmazni tudja majd a szurkolói elkötelezettséget: a rendszeres válogatott mérkőzésre járást.

A megújuló SzK egyik legfontosabb eszköze az új mobilalkalmazás, mely az indulástól nyilvántartja a hűségpontokat, a szurkolói aktivitás és elkötelezettség alapján (pl.: részvétel játékokban, szavazásokon, webshop-vásárlások stb.), továbbá új szolgáltatásokat tesz elérhetővé (ingyenes névátírás, nyereményjáték, hírlevél stb.). Emellett a szövetség támogatói körének jóvoltából a klubtagság kölcsönös előnyökkel szolgál majd az érintett hűségprogramokban is részt vevő szurkolók számára. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.