Sport

Jelentős az érdeklődés: a felső szektort is megnyitották a Kiel elleni meccsre

Jelentős az érdeklődés: a felső szektort is megnyitották a Kiel elleni meccsre

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 21., szerda
Jelentős az érdeklődés: a felső szektort is megnyitották a Kiel elleni meccsre

Február 28-án, szerdán 18.45-kor a THW Kiel csapatát fogadja az OTP-Bank Pick Szeged a Bajnokok Ligájában. A találkozó kiemelten fontos lesz, hiszen még a második helyért is harcban a szegedi együttes.

Fotó: Eliza Solya

 

Ez lesz a Pick utolsó hazai BL csoportmeccse, a találkozóra megnyitották a felső szektort, ahová meg is kezdődött a jegyértékesítés.

A személyes vásárlást választó szurkolók az alábbiak szerint tudják beszerezni jegyeiket: a PICK Aréna szurkolói boltjában nyitvatartási időben, kedd-péntek 10:00-12:00 és 13:00-18:00 óra között. Mérkőzésnapokon személyesen kizárólag a PICK Aréna jegypénztáraiban van lehetőség jegyvásárlásra, a BL mérkőzések előtt 15:30 órától, a Fejér B.Á.L.-Veszprém elleni bajnoki mérkőzés előtt pedig 16:00 órától.

6 év alatti gyermekek számára továbbra is ingyenes a belépés abban az esetben, ha a kísérő ölében foglal helyet a mérkőzésen. Ebben az esetben 0 Ft-os regisztrációs jegy kiváltása szükséges, melyre kizárólag a pénztárakban személyesen van lehetőség a kedvezményt jogosító igazolvány bemutatásával. Amennyiben a gyermek külön széken foglal helyet, számára is teljes árú belépőjegy vásárlása szükséges. A kerekesszékes szurkolók szintén 0 Ft-os regisztrációs jegyet tudnak kiváltani a pénztárakban személyesen, erre jogosító igazolvány felmutatásával.

A Bajnokok Ligája csoportkör Párizsban, a Paris-Saint Germain ellen zárja a Pick Szeged.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.