Sport

Gólgazdag rangadón maradt alul a Szeged

Gólgazdag rangadón maradt alul a Szeged

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 25., vasárnap
Gólgazdag rangadón maradt alul a Szeged

Az Andersen Liga 19. fordulójában (ami egyben az alapszakasz utolsó előtti fordulója volt) újabb rangadó várt a Goodwill Pharma Szegedre. Az előző körben a Dél-Budai Hockey Club ellen szerzett elvárt, de nagyon fontos pontokat a szegedi csapat. Egy sokkal nehezebb találkozó várt ezúttal a Tisza-partiakra a MAC Ikonok ellen.

Fotó: Albert Peter - AlPeFoto

 

Az ősszel egy súlyos, 12-2-es vereséget szenvedtek el a szegediek az aktuális ellenféllel szemben.

Már az első harmadban nagyon nehéz, végül kiderült megoldhatatlan helyzetbe került a Goodwill Pharma Szeged, miután 5-2-vel zárták az első húsz percet a felek. A második játékrész már szorosabb eredményt, de szintén hazai sikert hozott, így tehát az eredmény kozmetikázása lehetett a cél az utolsó harmadban a szegediek számára. Ez össze is jött az utolsó játékrészben, sikerült megnyerni a harmadot, ezzel némileg elfogadhatóbban festett a végeredmény.

Egy körrel az alapszakasz vége előtt továbbra is ötödik a Szeged, a MAC Ikonok hat ponttal előtte, az FTC pedig hárommal utána az Andersen Liga tabelláján.

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Andersen Liga, 19. forduló, Budapest, Városligeti Műjégpálya, vezette: Németh Márton, Mach Márton, 39 néző előtt

MAC Ikonok - Goodwill Pharma Szeged 9-6 (5:2, 2:1, 2:3)

Kiállítás percek: (0:0, 2:2, 0:2) 2:4

Emberelőnyben töltött idő: 02:00 / 02:00

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.