Sport

Fontos szegedi győzelem idegenben

Fontos szegedi győzelem idegenben

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 15., csütörtök
Fontos szegedi győzelem idegenben

Az Andersen Liga előző, 18. fordulójában az FTC-Telekom ellen lehengerlő játékkal nyerte hazai rangadóját a Goodwill Pharma Szeged. Ezúttal a fővárosba utazott a szegedi csapat, egy halasztott meccset pótoltak.

Fotó: Albert Peter - AlPeFoto

 

A házigazda Dél-Budai Hockey Club az utolsó előtti helyről várta a mérkőzést. A Tisza-partiak zárták jobban az első harmadot, 1-0-ra vezettek. Nem született több találat a második játékrészben sem, csak fordított volt a leosztás: a Dél-Buda talált be. Az utolsó harmad hozta meg a szegedi áttörést,  háromszor is sikerült betalálni a vendégeknek az egy hazai koronggal szemben.

 A végén így kettő volt a felek között, egy 4-2-es Goodwill Pharma Szeged győzelem született. Balogh Bence duplázott, mellette Kambulov Ilia és Liutov Daniil volt eredményes.

A bajnoki pontvadászat ötödik helyén áll a Goodwill Pharma Szeged, amely február 24-én, szombaton lesz legközelebb jégen az Andersen Ligában. A közvetlen rivális, negyedik helyezett MAC Ikonok lesz a szegediek ellenfele.

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Andersen Liga, 19. forduló, Budapest, Budafoki Jégpálya, vezette: Homenko Alekszej, Gangel László, 61 néző előtt

Dél-Budai Hockey Club - Goodwill Pharma Szeged 2-4 (1:0, 0:1, 1:3)

Kiállítás percek: (4:0, 4:2, 6:2) 14:4

Emberelőnyben töltött idő: 00:00 / 00:00

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.