Sport

Lehengerlő játékkal nyerte hazai rangadóját a Szeged

Lehengerlő játékkal nyerte hazai rangadóját a Szeged

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. február 10., szombat
Lehengerlő játékkal nyerte hazai rangadóját a Szeged

Az Andersen Liga 18. fordulójában egy rangadó keretén belül hazai pályán a FTC-Telekom csapatát fogadta a Goodwill Pharma Szeged. Az előző fordulóban a Dél-Budai Hockey Klub halasztása miatt nem játszott a Szeged, tehát legutóbb a DAB-ASP ellen volt jégen Pék György csapata.

Fotó: Albert Peter - AlPeFoto

 

Lehengerlően kezdték a meccset a szegediek, akik 4-1-re vezettek az első harmadot követően, a népes hazai tábor legnagyobb örömére. A második játékrészben sokkal komolyabb játékerőt képviselt már az ellenfél, a találkozó kezdett rangadó jelleget mutatni, de a Szeged előnye továbbra is három korong volt az utolsó harmadra ráfordulva.

Az utolsó húsz percet ismét sikerrel vette, 3-2-vel hozta a hazai gárda, amely így néggyel tudott nyerni a végén. A Szeged legeredményesebb játékosa Daniil Liutov volt, a maga három találatával.

A meccs lefújását követően ismét pontegyenlőségben állnak a felek az Andersen Liga tabelláján. A Ferencváros az ötödik, a Goodwill Pharma Szeged a hatodik a pontvadászatban.

A Dél-Budai Hockey Klub elleni elhalasztott meccset szerdán 20 órától pótolják a szegediek.

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Andersen Liga, 18. forduló, Szeged, Városi Műjégpálya, vezette: Belák Bence, Dósa Krisztián, 450 néző előtt

Goodwill Pharma Szeged - FTC-Telekom 9-5 (4:1, 2:2, 3:2)

Kiállítás percek: (0:2, 10:6, 4:2) 14:10

Emberelőnyben töltött idő: 00:00 / 00:00

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.