Sport

Újra a győzelem útján

Újra a győzelem útján

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 20., szombat
Újra a győzelem útján

Miután az Extraliga előző fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a Vidux-Szegedi RSE a Kaposvár ellen, illetve a Magyar Kupától is búcsúszott a Kecskeméttel szemben, ismét sikerült nyerni a szegedieknek.

Nagy volt a szegedi öröm.

 

A bajnokság 15. fordulójának pénteki nyitómeccsén a Miskolc és a Szeged egy nagyszerű mérkőzést játszott, melyen öt játszmában végül a Tisza-partiak diadalmaskodtak.

A miskolciak kétszer is vezettek a szettek számában, a Szeged azonban mindkétszer egyenlíteni tudott. A mindent eldöntő játékrészben pedig a vendégek mutattak kompaktabb játékot, ezzel behúzták a meccset.

Az Extraliga kilencedik helyén áll a Szegedi RSE, amely a következő körben a negyedik helyen tanyázó Vegyész RCK együttesét fogadja.

Férfi Extraliga 15. forduló
MEAFC-Peka Bau – Vidux-Szegedi RSE 2:3 (16, -19, 18, -22, -10)
Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 150 néző. V.: Jámbor, Radasovszki.
MEAFC: Kozsla 6, Kanellopulosz 3, Kovács Z. 8, Csizmadia 8, Komlósi 19, Fenyvesi 4. Csere: Dudás (liberó), Simkó 3, Szabó P., Kapusi, Árva 15. Vezetőedző: Bagó László
SZRSE: Honti 7, Bodnár 1, Csányi 13, Kiss G. 3, Sarnyai 1, Durigon Pozzobon 34. Csere: Borsi (liberó), Kasnyik 8. Vezetőedző: Berkes Zoltán

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.