Sport

Kiesett a Magyar Kupából a Szegedi RSE

Kiesett a Magyar Kupából a Szegedi RSE

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 17., szerda
Kiesett a Magyar Kupából a Szegedi RSE

A Kecskeméti RC jutott harmadikként a Magyar Kupa elődöntőjébe, miután idegenben is 3:1-re győzte le a Vidux-Szegedi RSE csapatát.

Fotó: Reti Attila. 

 

A kecskemétiek a múlt szerdai első mérkőzésen odahaza 3-1-re nyertek, így kettős győzelemmel jutottak tovább.

Ugyan egyenlíteni tudott a Szeged, de 1-1 után sem fordult a javukra a párharc. A vendégek egy pillanatra sem bizonytalanodtak el, magabiztosan vették a párharc mindkét találkozóját, így megérdemelten vívták ki a továbbjutást.

A Kecskemét a négy között a bajnoki címvédő Kaposvár és a bajnoki ezüstérmes MÁV Előre párharcának továbbjutójával találkoznak, a somogyiak ott 3-1-es előnyről várják a szerdai, számukra hazai visszavágót.

A sorozat döntőjét és bronzmeccsét március 10-én rendezik.

 

Férfi Magyar Kupa negyeddöntő 2. mérkőzés
Vidux-Szegedi RSE – Kecskeméti RC 1:3 (-21, 27, -23, -12)
Szeged, Városi Sportcsarnok, 82 néző. V.: Árpás, Horváth M.
SZRSE: Csányi 4, Kiss G. 4, Gönczi 18, Durigon Pozzobon 23, Honti 4, Bodnár 1. Csere: Borsi (liberó), Kasnyik 2, Szepesi, Pintér 3, Sarnyai 2, Demcsák 2. Vezetőedző: Berkes Zoltán
KRC: Balla, Kecskeméti 23, Gacs 9, Varga P. 24, Mócza 7, Boldizsár 6. Csere: Bogdán, Török Zs. (liberók), Török S. 4, Dinnyés 3, Nagy M. 1. Vezetőedző: Deák Márk

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.