Sport

Néhány nap és kezdődik a Pick Szeged felkészülése

Néhány nap és kezdődik a Pick Szeged felkészülése

Készen kell állni a tavaszi nagyüzemre.

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 3., szerda
Néhány nap és kezdődik a Pick Szeged felkészülése

Mivel több játékos is az Európa-bajnokságon szerepel, így január 8-án, hétfőn nem teljes a kerettel vág neki Pick Szeged a felkészülésnek.

A megszokottnál kevesebb játékossal dolgozhat Kárpáti Krisztián. (Fotó: OTP-Bank Pick Szeged)

 

Január első hete még a pihenésről szól a klubnál maradó játékosoknak, a többiek viszont már hazájuk válogatottjával készülnek a jövő héten kezdődő Európa-bajnokságra

A magyar nemzeti együttes pénteken 18 órakor Tatabányán Csehország ellen játszik felkészülési mérkőzést. Szegedről Bánhidi Bence, Bodó Richárd és Szita Zoltán tagja a keretnek. 

 

 

Luka Stepancic, Mario Sostaric és Marin Jelinic a horvát, Dean Bombac és Borut Mackovsek a szlovén, Imanol Garciandía a spanyol, Miguel Martins a portugál, Sebastian Frimmel az osztrák válogatott tagjaként vesz részt a kontinensviadalon.

A Szegeden maradók január 8-án, hétfőn délután látnak munkához. Az első héten főként a fizikai felkészítés játssza majd a főszerepet, a labdás edzéseket az NB I/B-s U21-es csapattal közösen végzik majd a játékosok - tudható meg a klub honlapjáról.

Mikler Roland, Nagy Martin, Emil Imsgard, Matej Gaber, Gleb Kalaras, Carlos Molina, Szilágyi Benjámin, Rea Barnabás és Szymon Dzialakiewicz találkozik először az új évben és lát munkához a szakmai stábbal közösen.

2024 első meccsét idegenben, a Gyöngyös ellen vívja az OTP-Bank Pick Szeged. A Heves vármegyei együttes otthonában február 3-án, szombaton 18 órakor lép pályára a szegedi együttes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.