Sport

Francia válogatott beállóval erősíthet a Pick Szeged

Francia válogatott beállóval erősíthet a Pick Szeged

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. december 8., péntek
Francia válogatott beállóval erősíthet a Pick Szeged

A következő szezon erősítéseként újabb játékost boronáltak össze a Pick Szeged csapatával. Jérémy Toto, a HBC Nantes beállója Szegedre teheti át székhelyét 2024-ben, amennyiben a sajtóhírek beigazolódnak. A szegedi együttes hatalmas átalakulásának újabb fontos fogaskereke lehet ez az átigazolás.

Fotó: EHF

 

Ahogy azt már korábban megírtuk, játékosok mellett egy új vezetőedzői páros is érkezik az OTP-Bank Pick Szegedhez. Jövő nyártól Michael Apelgren és a klub legendája Jonas Källman veszi át a csapat irányítását.

A legfrissebb névként felmerülő Jérémy Toto az észak-macedón portál, a 24Rakomet szerint a Tisza-partot elhagyni készülő Matej Gaber pótlására érkezhet. A szlovén beállót éppen Toto jelenlegi munkaadójával, a Nantes gárdájával boronálta össze az RT Handball külföldi hírportál, tehát lényegében helyet cserélne a két játékos.

A 31 éves játékos második idényét tölti Franciaországban, 2023-ban hazája nemzeti csapatában is bemutatkozhatott.

Elmondható, hogy rutinos játékost szerezhetne meg a Pick Szeged, hiszen a Nantes előtt már a Vardar Szkopje és Wisla Plock együtteseiben is komoly szerepet vállalt magára. A legjobb idénye a 2021-2022-es Bajnokok Ligája kiírása volt, amikor 48 gólt ért el az észak-macedón csapat játékosaként.

 

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Borítókép: EHF

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.