Sport

Távozik a Szeged légiósa

Távozik a Szeged légiósa

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 29., szerda
Távozik a Szeged légiósa

A Goodwill Pharma Szeged amerikai légiósa, Kaeden Meuer visszautasíthatatlan állásajánlatot kapott hazájából, így visszatért a tengerentúlra.

Fotó: Goodwill Pharma Szeged

 

Nem csoda, hogy felfigyeltek az amerikai játékosra, hiszen kiváló teljesítményt nyújtott az idei szezonban. A hétvégi fordulót megelőzően ő vezette az Andersen liga kanadai táblázatát, ami azt jelenti hogy a szegedi hokis rendelkezett összesítve a legtöbb góllal, gólpasszal és gólpasszt megelőző passzal.

A Goodwill Pharma Szeged innentől kénytelen lesz kulcsjátékosa nélkül boldogulni. Kérdés ez menyire befolyásolja majd a csapat teljesítményét.

Az 25 éves észak-amerikai játékos az idei szezonban érkezett Szegedre, a bemutatkozó interjújában elmondta, hogy mindig is a hoki volt az élete.

Jégkorongos családból származom: a testvérem és a nagybátyáim is ezt a sportot űzték az egyetemen. A hoki születésem óta a véremben van, háromévesen kezdtem el edzésekre járni, tehát már több mint húsz éve ez határozza meg az életemet. Eddig az Egyesült Államokban és Kanadában játszottam, a hokinak köszönhetően az ötvenből legalább harminc amerikai államba eljutottam. A legnagyobb erősségemnek azt tartom, hogy mindig fejlődni szeretnék.

Tudta mit vállalt érte a Szeged, ő ezt az elejétől igyekezett meghálálni.

A szegediek kockázatot vállaltak a leigazolásommal, amiért hálás vagyok, így szeretném a jégen megmutatni, hogy jó döntést hoztak. Ami pedig az egyéni céljaimat illeti, szeretnék feljebb lépni, profi jégkorongozóvá válni, hiszen mindig is ez volt az álmom

 

Van véleménye Önnek is témában? Várjuk levelét: velemenyszegedma@mediaworks.hu

Borítókép: Goodwill Pharma Szeged

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.