Sport

Sorozatban harmadik sikerét aratta a Szegedi VE

Sorozatban harmadik sikerét aratta a Szegedi VE

2023. november 4., szombat
Sorozatban harmadik sikerét aratta a Szegedi VE

Az SZVE önbizalommal telve várhatta a találkozót, miután az előző két bajnokit sikerült megnyernie Kiss Csaba együttesének. A Szentes és az UVSE ellen is jobbnak bizonyultak a szegediek.

A két csapat azonos pontszámmal állt a tabellán a mérkőzést megelőzően.

A vezetést a hazaiak szerezték meg Kürti Dominik révén. Fordítani tudott a vendég csapat, és végül 2-2-es döntetlennel zárult az első negyed.

A második játékrészben ismét a szegedi együttes szerzett vezetést, és bár ismét tudott egyenlíteni a Miskolc, ezúttal válaszként megrázták magukat a hazaiak és hárommal is elléptek. Végül kétgólos előnnyel mehetett szünetre az SZVE.

Félidőben: SZVE - Miskolc 6-4.

A második félidőben kereken öt percig nem született gól, a vendégek tudtak véget vetni a gólcsendnek. Az egyenlítés is összejött a miskolciaknak, de miután a Szeged is tudott két gólt szerezni még ezután, így maradt a kétgólos előny. A harmadik nyolc perc végén 9-7 volt az állás.

Többször már nem adta ki a kézből a vezetést a hazai gárda (bár voltak még szoros pillanatok), így az újabb győzelem is összejött Kiss Csaba legénységének. A Szeged legeredményesebb játékosa Bóbis Botond volt a maga három találatával. Sorozatban harmadik sikerét könyvelhette el az SZVE.

Végeredmény: SZVE - Miskolc 11-9.

E.ON OB I. 9. forduló, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda
Zue.hu Szegedi VE - Pannergy Miskolc 11-9 (2-2; 4-2; 3-3; 2-2)

Fantasztikus volt, amit a játékosok ma védekezésben műveltek! Minden poszton óriási volt a koncentráció, de a meccs második felében a fáradság is előjött, emiatt sok labdát veszítettünk. Hősies volt, amit a játékosok műveltek

nyilatkozta Kiss Csaba, az SZVE vezetőedzője a találkozót követően.

A Szegedi VE a következő fordulóban Kaposvárra utazik, ahol szombaton 18 órakor ugranak medencébe Kiss Csaba tanítványai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.