Sport

Magabiztos hazai sikert arattak a szegedi hokisok

Magabiztos hazai sikert arattak a szegedi hokisok

A gólnélküli első harmadot két győztes szegedi követte

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 19., vasárnap
Magabiztos hazai sikert arattak a szegedi hokisok

A Sportországi cápák elleni magabiztos idegenbeli siker után, hazai pályán is nyertek a szegedi hokisok. Miután a Vasas ellen hosszabbításban kapott ki Pék György csapta, azóta két győzelmet sikerült összehozni.

Fotó: Goodwill Pharma Szeged

 

A szegedi együttes mérlege az Andersen liga idei szezonjában: 4 győzelem, 1 hosszabbításban elszenvedett, és 1 rendes játékidős vereség.

Nem hozott találatot az első harmad, az utolsó előtti helyen tanyázó dél-budaiak jól tartották magukat a második helyezett hazaiakkal szemben.

A második játékrész is szorosnak bizonyult, de ezt már sikerrel, vezetéssel tudta zárni a Szeged. Morvay Bálint, Csanády Zsombor, Meuer Kaeden volt eredményes hazai oldalon.

Az utolsó harmad már csak szegedi örömöt hozott, a két hazai korongra nem érkezett válasz a vendég oldalról. így 5-2-es arányban a Tisza-partiak nyertek, és könyvelhették el az újabb sikert. Meurer Kaeden szerezte a játékrész mindkét találatát, így mesterhármassal zárt a légiós.

 

Andersen liga alapszakasz 6. forduló, Szeged, Városi Műjégpálya, 150 néző
Vezette: Gebei Gergely, Kylian Martin, vonalbíró: Pályi-Kiss Patrik, Balog Gergő
Goodwill Pharma Szeged - Dél-Budai Hockey Klub 5:2 (0:0, 3:2, 2:0)

Az Andersen liga következő fordulójában a Lehel HC vendége lesz a Goodwill Pharma Szeged. Szombat 18 órakor kezdődik az összecsapás. 

Borítókép: Goodwill Pharma Szeged

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.