Sport

A hajrában egyenlített, végül a hosszabbításban kikapott a szegedi hokicsapat

A hajrában egyenlített, végül a hosszabbításban kikapott a szegedi hokicsapat

2023. október 28., szombat
A hajrában egyenlített, végül a hosszabbításban kikapott a szegedi hokicsapat

A Szegedi Műjégpályán 200 néző előtt vághatott neki a mérkőzésnek Pék György csapata.

A találkozó egy gólgazdag első harmaddal indult. Morvay Bálint révén a szegedi együttes szerezte meg a vezetést, amire egy Vasas-találat volt a válasz. Ezután viszont 4-1-re ellépett a Szeged és úgy tűnt minden tökéletesen alakul, azonban a vendégek visszajöttek a három korongos hátrányból. 4-4 volt az állás az első játékrész végén.

A második harmadban Farkas Botond szerezte vissza a Szeged vezetését, ami a játékrész egyetlen találata is volt végül. 5-4-el fordultak a csapatok az utolsó harmadra.

Az utolsó 20 percben háromszor voltak eredményesek a vendégek, amivel fordítani tudtak. Azonban ezután még szépíteni és majd az utolsó pillanatokban egyenlíteni is tudott a Szeged. Utóbbi találat Csiki Attila nevéhez fűződött.

Így a döntetlen állásnál következhetett a hosszabbítás. Majdnem 5 perc eltelt, amikor érkezett az újabb fordulat, ismét a Vasasnál volt az előny. Az az előny, ami a végeredményt is jelentette, mivel más már nem fért bele az összecsapásba.

Végeredmény: Goodwill Pharma Szeged - Vasas SC 7-8.

Andersen Liga, 4. forduló, Szegedi Műjégpálya, 200 néző.
Vezette: Dorner Béla Benjámin, Molnár Márkó, vonalbírók: Kis-Király Barna, Varjú Sebestyén
Goodwill Pharma Szeged - Vasas SC 7-8 (4:4 ; 1:0 ; 2:3; 0:1 )

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.