Sport

Remekeltek az SZVSE szenior atlétái

Remekeltek az SZVSE szenior atlétái

2023. szeptember 26., kedd
Remekeltek az SZVSE szenior atlétái

Biacsi Ilona a 35 év feletti kategóriában megnyerte a női 800 méteres síkfutást, és tőle pár másodperccel maradt csak el, testvére Biacsi Bernadett aki, így megszerezte a 2. helyet. Mindezek mellett 1500 méteren is hatalmas sikereket arattak.

100 méteres síkfutásban két kategóriában is indultak a szegedi egyesület versenyzői. Juhász Csaba a 40 év feletti kategóriában egy kiemelkedő futással a 3. helyet kaparintotta meg magának. Hallósy Zsolt pedig az 50 év felettiek kategóriájában aranyéremmel a nyakában hagyta el Budapestet. Sprintereink 200 méteres síkfutásban is elindultak, ahol Csaba és Zsolt sem talált ellenfélre a saját kategóriájában, így mindketten aranyérmet szereztek ebben a versenyszámban. Továbbá Papp Ferenc a 40 év felettiek kategóriájában 5000 méteres gyaloglásban, végig szántotta a pályát és aranyéremmel tért haza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.