Sport

Hétközben Bajnokok Ligája, hétvégén bajnoki - így néz ki a Pick Szeged hete

Hétközben Bajnokok Ligája, hétvégén bajnoki - így néz ki a Pick Szeged hete

2023. szeptember 18., hétfő
Hétközben Bajnokok Ligája, hétvégén bajnoki - így néz ki a Pick Szeged hete

Két idegenbeli megmérettetés a csapat heti menüjében, a németországi túrát követi a veszprémi út.

Szombaton a Komló ellen 37-24-re nyert a Pick, így továbbra is hibátlan a bajnokságban három fordulót követően. A vasárnapot megkapta a csapat a pihenésre, regenerációra, hétfőn pedig már tovább is folyt a munka a kemény hétre készülve.

A csapat szerda reggel indul útnak Németországba, hiszen csütörtökön 18:45-től pályára lépnek a kékek a Kiel ellen. Szép jubileumhoz érkezik a Szeged a 21. Bajnokok Ligája idényében. A német rekordbajnok THW Kiel ellen a 250. meccsükre készülnek.

Még a Szeged a PSG elleni vereséggel, addig a hazaiak egy Zagreb elleni 23-30-as idegenbeli sikerrel kezdték az idei Bajnokok Ligáját.

A legutóbbi öt egymás ellen találkozón 2 szegedi, 2 német győzelem és 1 döntetlen született.

Az utolsó találkozáskor a Szeged örülhetett, a Tisza-parti gárda 36-33-ra nyert hazai környezetben.

A csütörtöki találkozó után pénteken tér haza a szegedi csapat, szombaton pedig irány Veszprém. Következik a K&H férfi kézilabda ligában a Fejér B.Á.L. Veszprém ellen mérkőzés a negyedik fordulóban.

A veszprémi csapat két vereséggel kezdte a szezont, majd az előző fordulóban megtört a jég, a Budakalászt verték idegenben 28-29-re.

A Szeged a két csapat legutóbbi találkozásakor 46 gólt rámolt be. A párharc utolsó négy mérkőzésén egyaránt 40 gól fölé jutottak a kékek.

Szegeden legközelebb szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor szerepel a csapat, ekkor a Bajnokok Ligája harmadik fordulójában a dán Aalborg Handball csapatát fogadják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.