Sport

Sztevanovics a legjobbak közé vezetné a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát

Sztevanovics a legjobbak közé vezetné a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát

2022. május 27., péntek
Sztevanovics a legjobbak közé vezetné a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát

Mint arról a SzegedMa is beszámolt, Alekszandar Sztevanovics lett a Szeged-Csanád Grosics Akadémia új vezetőedzője.

A Tisza-parti klubnál a tavaszi idény során szakmai tanácsadóként dolgozó, 48 esztendős szakember a klub honlapjának adott interjúban elmondta, milyen célokkal vág neki a következő szezonnak.

– Elsőre is szembetűnő volt, hogy nagy lehetőség rejlik a klubban. Célom, hogy hozzájáruljak a csapat fejlődéséhez és feljutásához. Szeretnénk Szegedet a legjobbak közé helyezni a hazai futballtérképen! Az előző szezonban jól teljesített a csapat, nehéz lesz túlszárnyalni ezt teljesítményt, de nem lehet más elvárásunk, mint feljebb lépni a tabellán.

nyilatkozta Sztevanovics.

Az interjú során kitért arra is, milyen játékstílust szeretne meghonosítani a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál.

A szurkolók látványos támadásokat, szép gólokat és kreatív egyéni megoldásokat várnak. Nem szabad ugyanakkor megfeledkezni a védekezés szerepéről sem, hiszen az teremti meg a kellő stabilitást. Ötvözni szeretnénk a kreatív futballt a kombinatív játékkal. Kiemelném, hogy a futball egyik legfontosabb eleme a védekezés és a támadás közötti átmenet. Ezen szempontok alapján készítjük fel a játékosokat a következő idényre. Röviden: attraktív és eredményes játékkal szeretnék előrukkolni. Úgy vélem, a játékosállomány alkalmas erre a feladatra.

mondta az új vezetőedző.

A teljes interjút IDE KATTINTVA olvashatja.

Emberileg és szakmailag is illik a klubhoz

– Alekszandar januárban érkezett klubunkhoz szakmai tanácsadóként. Az utánpótlás csapatok mellett a felnőtt együttesünk számára is sokat segített. Sok közös gondolatunk van a labdarúgást illetően. Segített a döntés meghozatalában, hogy fél évet eltöltött nálunk, így jól ismeri a csapatot és a játékosokat. Karakteres edző, aki emberileg és a szakmailag is illik a klub filozófiájához, így nem volt nehéz megállapodnunk. Sok sikert kívánok neki a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál – nyilatkozta a klub honlapjának Adem Kapics, a szegediek sportigazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.