Sport

Szegedi specialitás: ismét egy Tesco előtti bokszgálát láthat ingyen a közönség

Szegedi specialitás: ismét egy Tesco előtti bokszgálát láthat ingyen a közönség

2022. május 18., szerda
Szegedi specialitás: ismét egy Tesco előtti bokszgálát láthat ingyen a közönség

Magyar Kinga szegedi ökölvívó számolt be arról, hogy neki szívügye, hogy ismét szegedi közönség előtt bokszolhasson.

Kingától megtudtuk, hogy korábban már kétszer volt erre alkalom, amit hatalmas sikerként élt meg.

Úgy véli, hogy egy szórakoztató, látványos eseményt tudtak ezzel létrehozni, ami nagyon sok szegedi sportkedvelőt bevonzott. Hozzátette, hogy szeretné, hogy ha a nyár folyamán újra össze tudna jönni egy ehhez hasonló bokszgála, amit korábban, és a közeljövőben is

ingyen látogathat majd a közönség.

Simon Zsolt, Kinga edzője portálunknak elmondta, hogy azon dolgozik a menedzsment, hogy amellett, hogy összehozzák a gálát, azt is el szeretnék érni, hogy ez egy címmérkőzés legyen.

Az elmúlt két alkalommal több, mint ezren látogatták a gálát

-emelte ki Simon Zsolt.

Kitért arra is, hogy egy fiatal sportolónak és csapatának sokat számít a támogatás egy olyan sportágban, ami elmondása szerint Magyarországon sajnos alul van fizetve. Ennek apropóján elmondta, hogy az elmúlt időszakban Kinga sikereinek köszönhetően egyre többen biztosították támogatásáról az ökölvívót. Korábban beszámoltunk arról, hogy Bartók Csaba is támogatja Kingát, most pedig a Tesco biztosította őt további támogatásáról.

Magyar Kinga és Szentkirályi József, a szegedi Tesco igazgatója Kinga Francophone övével

Magyar Kinga elárulta, hogy kezd teljes mértékben visszaállni az edzésmunkába futásokkal és erőnléti edzésekkel, és folyamatos tárgyalások vannak azzal kapcsolatban, hogy melyik szervezetnél tud következőleg bokszolni.

Korábbi beszélgetéseinkből kiderült, hogy a szegedi sportoló és csapata előszeretettel jótékonykodik, amit folytatni szeretne a továbbiakban is. Kinga elmondta, hogy a közeljövőben is több ilyen megmozdulásra készül edzőjével együtt, de még részleteket nem árult el belőlük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.