Sport

Jogilag még Szegeden dolgozik Dragan Vukmir

Jogilag még Szegeden dolgozik Dragan Vukmir

2022. április 12., kedd
Jogilag még Szegeden dolgozik Dragan Vukmir

Mint azt megírtuk, a Szeged-Csanád GA csapatától múlt héten egyik pillanatról a másikra távozott Dragan Vukmir a csapat vezetőedzője, majd másnap-finoman szólva sem sportszerűtlenül-a feljutásban legnagyobb rivális Diósgyőr kispadjára ült át.

Bár Dragan Vukmir többször is sejtelemes nyilatkozatban taglalta a váltás okát, konkrét okot nem jelölt meg. Kedden délután a szegedi klub hivatalos közleményt adott ki, aminek lényege, hogy a vezetőedző szerződésszegést követett el. A közleményt változtatás nélkül tesszük közzé.

A SZEGED-CSANÁD GA KÖZLEMÉNYE

Klubunk vezetőedzőjének távozásával kapcsolatban sokan találgatásokat fogalmaznak meg, részben az ezzel kapcsolatos információ hiánya miatt. Ezért a következő közleményt adjuk ki. Klubunk vezetőedzője, Dragan Vukmir április 7-én rendes felmondásként értékelhető, utólag kiegészített írásos jognyilatkozatot adott át egyik vezetőnknek. Ezek alapján április 8-tól felmondási idejét tölti, így jelenleg is klubunk, a Szeged 2011 Kft. alkalmazottja. Hírek szerint munkát végez a DVTK-nál is, tőlük azonban klubunkhoz a mai napig semmilyen megkeresés nem érkezett.

A szegediek tegnap nagy csatában kikaptak a listavezető Vasas otthonában, de a feljutás még nincs veszve, vasárnap 17 órától a Siófokot fogadják a Szent Gellért Fórumban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.