Sport

MOL-Pick Szeged: Stepancsics hónapokra kidőlt

MOL-Pick Szeged: Stepancsics hónapokra kidőlt

2020. szeptember 10., csütörtök
MOL-Pick Szeged: Stepancsics hónapokra kidőlt

Mint arról lapunk is beszámolt, a Tisza-parti klub a héten szerződtette a Barcelonát is megjárt, szlovák válogatott Martin Straňovskýt. A jól értesült handball-planet cikke szerint a transzfert részben az indokolta, hogy Stefan Sigurmannsson sérüléssel bajlódik. 

A portál megjegyzi, Luka Stepancsics lábműtéten esett át, így a következő három hónapban őt is nélkülöznie kell Juan Carlos Pastor vezetőedzőnek. Ez már csak azért is komoly fejtörést okozhat a szakmai stábnak, mert így a jobbátlövő poszton csak Stanislav Kasparek bevethető jelenleg.

A 30 éves horvát jobbátlövő így lemarad a Bajnokok Ligája első szakaszáról, de remélhetőleg felépül a 2021-es egyiptomi világbajnokságra, ahol a horvát válogatott Katarral, Angolával és Japánnal mérkőzik meg a csoportkörben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.